Du är här

Daglig verksamhet

     

Friluftsliv

Vi njuter mycket av naturupplevelser med vandringar, fiske, svampplockning, skidåkning, scooteråkning mm, i närmiljö och i våra svenska fjäll. Mycket uppskattat och utgör en stor del av fritiden. 

Estetisk verksamhet

Bild och form är en regelbunden aktivitet där deltagarna ägnar sig åt teckning, akvarellmålning, målning på glas, porslin etc samt samtal och diskussion.Varje deltagare får använda sin kreativitet och tankeförmåga till skapande med stor frihet. Trygghet i miljön är viktig och prestationskraven av underordnad betydelse. Varje aktivitet skall vara en möjlighet för skapande av nya idéer. 

Musik

Musik är en inspirerande del av vår verksamhet som erbjuds. Från aktiviteter på musikhögskolan eller spel i grupp eller enskilt om du ex vill prova på något instrument som trummor, keyboard eller gitarr. 
På musiken finns mycket glädje att få genom kravlös prova på eller mer avancerat spel. Självklart så går vi en hel del på konserter, allt från lokala trubadurer till internationella världsstjärnor

Sport och motion

Vi rör på oss ganska mycket och förutom vårt friluftsliv har vi tillgång till ett nytt gym i våra lokaler. Dessutom har vi motionscykel, crosstrainer, pingisbord, närhet till golf och tennisbanor.

Foto

Att uttrycka sig genom fotografi är en viktig del för några. Vi jobbar med modern utrustning och moderna metoder. Titta vidare på bilderna som en boende tog till sin debututställning efter sin första fotokurs.